Logo Chaletverhuur-Drenhe

Verhuur van chalets voor
tijdelijke bewoning!

Review

Uw mening telt,
schrijf een review!

Aanbod chalets bij "Chaletverhuur-Drenthe"

Het Park is het gehele jaar geopend zodat verhuur in alle seizoenen en voor langere tijd mogelijk is. Over het algemeen zijn de chalets als volgt ingedeeld: Entree, keuken en kamer met laminaatvloer, een kast met combiketel, een douche met toilet. De gemeubileerde chalets hebben een twee persoons bed en in de kleine slaapkamer staat een eenpersoons bed of een stapelbed. Chalet 34 wordt ongemeubileerd opgeleverd en de overige chalets worden, inclusief wasmachine, volledig gemeubileerd verhuurd. De aangeboden chalets hebben allen een schuur of een bergruimte waarin u uw fietsen kunt stallen. Elk chalet beschikt over een eigen postadres met brievenbus.

De chalets zijn volledig geïsoleerd en beschikken ook over een centrale verwarming waardoor de chalets uitermate geschikt zijn voor bewoning in alle seizoenen.
Per huurchalet staat hieronder een fotopresentatie. Door deze foto's krijgt u een beter beeld van het ruime aanbod van Chaletverhuur-Drenthe.

Swipe met uw "muis" op afbeelding of klik op een afbeelding in de filmstrip

Chalet 04, Papenvoort 6a-04, 9447 TV Papenvoort

Chalet 04 is een volledig gemeubileerd chalet die onlangs helemaal opnieuw is vernieuwd. Zoals alle andere chalets beschikt dit chalet ook over een wasmachine. Chalet 04 ligt tegen de bosrand aan en heeft de tuin op het Zuiden. Een mooi en rustig gelegen chalet waar alles is aangepast aan de eisen van deze tijd. Een tv en internetaansluiting (Ziggo) is in dit chalet aanwezig. De abonnementskosten dienen per maand aan de eigenaar te worden voldaan.

Chalet 09, Papenvoort 6a-09, 9447 TV Papenvoort

Dit gezellige chalet ligt, evenals de chalets 4 en 10, aan de bosrand van het Park. Chalet 09 is volledig gemeubileerd en heeft een tuin op het Zuiden. Dit chalet beschikt over een geïsoleerde berging waarin de wasmachine is geplaatst. De voorbereiding voor een aansluiting TV en Internet is aanwezig maar u dient zelf bij de provider een abonnement aan te vragen.

Chalet 10, Papenvoort 6a-10, 9447 TV Papenvoort

Chalet 10 is onlangs helemaal gemoderniseerd en beschikt over een wasmachine, vaatwasser en een oven met magnetron. Dit chalet heeft tuin op het Zuiden en deze vergt weinig onderhoud in de zomer. Dit chalet is van binnen netjes afgewerkt en erg gezellig ingericht. De voorbereiding voor een aansluiting TV en Internet is aanwezig maar u dient zelf bij de provider een abonnement aan te vragen.

Chalet 26, Papenvoort 6a-26, 9447 TV Papenvoort

Chalet 26 is kort geleden helemaal van binnen opnieuw geschilderd. Dit mooie chalet ligt tegen de achterkant van het Park en heeft een mooie besloten tuin. Het chalet beschikt over een wasmachine, een oven, een magnetron en is voorzien van een aansluiting voor TV en Internet (Ziggo). De abonnementskosten dienen per maand aan de eigenaar te worden voldaan.

  • Chalet_26

Chalet 28, Papenvoort 6a-28, 9447 TV Papenvoort

Chalet 28 is in januari 2018 helemaal gerenoveerd en van binnen opnieuw geschilderd. Daarnaast zijn een aantal meubels vervangen. Het bijzondere aan dit chalet is toch wel de ligging met uitzicht over het bouwland. Het chalet ligt dan ook aan de buitenrand van het park. Aan de zijkant grenst het chalet aan een bos met een vennetje. Het chalet beschikt over een vaatwasser, een wasmachine, een oven en een magnetron. Chalet 26 is voorzien van een aansluiting voor TV en Internet (Ziggo). De abonnementskosten dienen per maand aan de eigenaar te worden voldaan.

Chalet 33, Papenvoort 6a-33, 9447 TV Papenvoort

Chalet 33 ligt op een groot kavel aan de buitenrand van het park. Vanuit de kamer heeft u een prachtig uitzicht over het bouwland. S 'avonds, in het schemer, kunt u de reeën zien aan de bosrand tegenover het chalet. Het chalet is smaakvol ingericht en is voorzien van alle gemakken zoals een wasmachine, vaatwasser, oven en magnetron. De voorbereiding voor een aansluiting TV en Internet is aanwezig maar u dient zelf bij de provider een abonnement aan te vragen. .

Chalet 34, Papenvoort 6a-34, 9447 TV Papenvoort

In tegenstelling van de overige chalets wordt dit chalet geheel leeg, ongemeubileerd opgeleverd. Het chalet heeft een kamer, keuken met een oven, 2 slaapkamers en een douche met wc. Eveneens beschikt dit chalet over een berging. Dit chalet staat midden op het park en heeft een grote, besloten tuin op het Zuiden. De voorbereiding voor een aansluiting TV en Internet is aanwezig maar u dient zelf bij de provider een abonnement aan te vragen.

Chalet 44, Papenvoort 6a-44, 9447 TV Papenvoort

Dit grote L-chalet (70m²) staat op een mooi groot kavel aan de rand van het park. Vanuit de kamer heeft u een prachtig uitzicht over een vennetje en kunt u s 'avonds de zon tegen de bosrand zien ondergaan. Het chalet heeft naast een wasmachine, een vaatwasser, een oven met magnetron en een vaatwasser. Het chalet heeft een douche en separaat beschikt dit chalet over een wc. Dit chalet ligt, wat prijs betreft, in een iets wat hoger huursegment maar daarvoor krijgt u dan ook wat terug. Kort gezegd een heel mooi chalet met een prachtige ligging!. De voorbereiding voor een aansluiting TV en Internet is aanwezig maar u dient zelf bij de provider een abonnement aan te vragen.


Voor de beschikbaarheid van de chalets en voor meer meer informatie over de huurchalets op Chaletpark de Keizerskroon kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ook voor een bezichtiging bent u van harte welkom bij "Chaletverhuur-Drenthe"

Chaletverhuur-Drenthe
Papenvoort 6a-41
9447 TV Papenvoort (Drenthe)
Telefoon: 06-27515535
E-mail: info@chaletverhuur-drenthe.nl


Chaletverhuur Drenthe op Facebook
Printen website Chaletverhuur Drenthe
Chaletverhuur Drenthe op google maps