Logo Chaletverhuur-Drenhe

Verhuur van chalets voor
tijdelijke bewoning!

Review

Uw mening telt,
schrijf een review!

Een chalet huren in Drenthe bij "Chaletverhuur-Drenthe"


Bij "Chaletverhuur Drenthe" bieden eigenaren van chalets, op Chaletpark de Keizerskroon, regelmatig diverse chalets te huur aan. De chalets zijn gemaakt van canexel en zijn goed geïsoleerd en allemaal voorzien van centrale verwarming waardoor u elk jaargetij van de chalets gebruik kunt maken.

Huurchalet van Chaletverhuur-Drenhe

De vakantiehuisjes die te huur worden aangeboden variëren in grootte van 40m2 tot 70m2. De chalets zijn sfeervol ingericht met een keuken, badkamer met toilet, twee slaapkamers en een gezellige woonkamer. De chalets staan verdeeld over het hele park en bieden optimale privacy. Omdat de chalets door particulieren worden verhuurd verschillen de inrichtingen enigszins van elkaar. Op het tabblad "Aanbod" staan de huurchalets van Chaletverhuur-Drenthe, die te huur worden aangeboden, vermeld. Op dit tabblad staat eveneens een fotopresentatie van alle huurchalets. Deze presentatie geeft u een goede indruk wat Chaletverhuur-Dremthe te bieden heeft. Alle chalets, behalve chalet 34, worden volledig gemeubileerd verhuurd en hebben eveneens een wasmachine. Een aantal chalets beschikken over een internetaansluiting maar bij sommige chalets dient u zelf voor een aansluiting bij een provider zorg te dragen.

Kamer chalet Chaletverhuur-Drenhe


Indien u meer informatie wenst over de huurmogelijkheden op het Park of indien u eerst een kijkje op het park wilt nemen, dan kunt u het beste contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Raadpleeg hiervoor ons tabblad "Contact"

Keuken chalet Chaletverhuur-Drenhe

Wij helpen u daarbij graag verder.
Voor meer informatie of voor een bezichtiging bent u van harte welkom op chaletpark de Keizerskroon!

Chaletverhuur-Drenthe
Papenvoort 6a-41
9447 TV Papenvoort (Drenthe)
Telefoon: 06-27515535
E-mail: info@chaletverhuur-drenthe.nl


Chaletverhuur Drenthe op Facebook
Printen website Chaletverhuur Drenthe
Chaletverhuur Drenthe op google maps