Chaletpark

Chalet huren in Drenthe voor tijdelijke woonruimte

Bij Chaletverhuur Drenthe bieden eigenaren van chalets, op Chaletpark de Keizerskroon, regelmatig diverse chalets te huur aan. Permanente bewoning is op het Chaletpark niet toegestaan maar wel is verhuur van chalets voor tijdelijke woonruimte, onder bepaalde voorwaarden, toegestaan op Chaletpark de Keizerskroon.

Chalets op chaletpark de Keizerskroon

 

De chalets bij Chaletverhuur Drenthe

De chalets zijn gemaakt van canexel en zijn goed geïsoleerd en allemaal voorzien van centrale verwarming. De chalets zijn dan ook uitermate geschikt voor tijdelijke bewoning in alle seizoenen. Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte in Drenthe en wilt u comfortabel tijdelijk in een chalet wonen dan kunt u bij ons terecht. De vakantiehuisjes die te huur worden aangeboden variëren in grootte van 40m2 tot 70m2. De chalets staan verdeeld over het hele park en bieden optimale privacy. Omdat de chalets door particulieren worden verhuurd verschillen de inrichtingen enigszins van elkaar. Alle chalets worden zonder bedden- en linnengoed opgeleverd.

 

Op het tabblad foto’s kunt u een impressie bekijken van de chalets die bij “Chaletverhuur Drenthe” te huur worden aangeboden. Alle chalets worden volledig gemeubileerd verhuurd en beschikken eveneens over een wasmachine. In de meeste chalets zijn inmiddels airco’s geplaatst om zomers verkoeling te kunnen krijgen in en de winter eventueel als verwarming te kunnen gebruiken.

Chalet op chaletpark de Keizerskroon

 

Waarborgen kwaliteit bij “Chaletverhuur Drenthe”

Juist door persoonlijke inzet en aandacht wordt getracht uw verblijf op Chaletpark de Keizerskroon zo aangenaam mogelijk te maken. Het is voor “Chaletverhuur Drenthe” erg belangrijk dat alle huurchalets aan de hoge eisen van deze tijd voldoen. Door middel van een review via Review Buddy vragen wij de huurders aan het einde van elke huurperiode om een review te geven over onze dienstverlening. Deze reviews worden één op één, zonder onze tussenkomst, op de site van Review Buddy geplaatst. Ik verwijs daarvoor ook graag naar onze reviews zoals deze onder het tabblad “Reviews” staan vermeld, ook kunt u als huurder zelf een review plaatsen. klik voor meer informatie op reviews.

Chaletpark in de winter

 

Meer informatie over een chalet huren van tijdelijke woonruimte bij “Chaletverhuur Drenthe”

Het is voor ons helaas niet mogelijk om alle informatie over de huurchalets van “Chaletverhuur Drenthe” op deze website te vermelden. Wilt u meer informatie of eerst een kijkje willen nemen op het park, dan kunt u het beste contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Klik hier voor alle contactgegevens.