Chaletpark

Chaletpark de Keizerskroon

 

Centrale ligging

Chaletpark De Keizerskroon ligt in Drenthe, midden in de staatbossen van Borger en Gieten in de gemeente Aa en Hunze. Het chaletpark wordt omringd door een prachtig natuurgebied met bossen en heide, de ligging van het recreatiepark is ideaal voor mensen die van ruimte en rust houden. Voorheen was dit bekend als camping d’ Oale Wal en vanaf 2004 is het een chaletpark.

Chalets op chaletpark de Keizerskroon

Chaletpark De Keizerskroon ligt In Papenvoort, tussen de twee Drentse dorpen Rolde en Borger. Deze twee dorpen zijn vanuit het chaletpark makkelijk per fiets te bereiken. Een geoefende wandelaar kan, midden door de natuur wandelend, deze dorpen bereiken. Er zijn in de buurt van het chaletpark ook diverse fiets en wandelroutes, dus volop actief genieten van wat de natuur u te bieden heeft. U kunt hiervoor uitstekend gebruik maken van de knooppuntroutes. Door deze aangegeven routes te volgen wordt u langs de mooiste plekjes van Drenthe geleid, zeer zeker de moeite waard. Het park is vanuit alle richtingen goed per auto te bereiken en ook met openbaar vervoer (tot Assen met de trein en vanuit Assen met de bus naar Borger) is het Park goed bereikbaar.

Chaletpark de Keizerskroon

Het Chaletpark wordt door middel van een elektrisch bedienbaar hek afgesloten waardoor de veiligheid is gegarandeerd. Het Park is eveneens voor mindervaliden toegankelijk, alle wegen zijn verhard en drempelvrij. Er is bij elk chalet voldoende parkeergelegenheid. In de omgeving van het chaletpark zijn voldoende activiteiten te ondernemen. De wat grotere plaatsen Assen en Emmen zijn binnen een half uur te bereiken en het museum in Assen is een echte aanrader.

 

Zijn er nog vragen? Wij staan u graag te woord.

 

Wij wensen u een prettig verblijf toe op Chaletpark De Keizerskroon!

Vlag Keizerskroon
 
 
 
Chaletpark de Keizerskroon
Papenvoort 6A
9447 TV Papenvoort