Chaletpark

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
3 berichten.
Gezinus en Hilda uit Gasselternijveen schreef op 9 februari 2024 om 10:16
Wij hebben voor een langere periode gebruik gemaakt van een chalet op het park. Wij kunnen niets anders zeggen geweldig. Mooie omgeving, waar je kan fietsen en wandelen. Je loopt vanuit het park zo het bos in. Het chalet was fijn om in te wonen, alles was aanwezig en er was zelfs een plek voor je droger en fietsen. De parkbeheerder vriendelijk en behulpzaam. Niets was te veel. Voor het onderhoud van het park werd goed gezorgd. Het zag er altijd netjes uit. Wij zijn blij dat we nu een nieuw eigen plekje hebben, maar mocht het ooit weer voorkomen dat we een tijdelijke huisvesting moeten hebben, dan zullen we altijd kiezen voor Chaletverhuur Drenthe/De Keizerskroon. Dus in één woord gezegd: Aanrader!
Margot uit Usquert schreef op 25 januari 2024 om 13:28
Om na de verkoop van mijn huis de tijd te overbruggen voor ik weer een vaste woonplek had gevonden, kwam ik bij dit chaletpark terecht. Heb in twee chalets verbleven die van alle gemakken waren voorzien. De sfeer op het park is gemoedelijk en vriendelijk. De beheerder ondersteunt waar nodig, denkt goed mee en reageert vlot. En de omgeving is ronduit prachtig. Heb er veel gewandeld en gefietst.
Harm en Bea Korst uit Stadskanaal schreef op 24 januari 2024 om 17:51
Wij hebben tijdelijk 4 maand op het park gewoond. Vanwege verbouwing aan ons huis . Tussen de bedrijven door hebben wij afgelopen zomer ook kunnen genieten van diverse fietstochten door de bossen van het mooie Drenthe. In de herfst hebben wij ook kunnen genieten van de de mooie kleuren van het bos . Onze ervaring van het park zelf is schoon rustig en zeer behulpzaam en vriendelijk als er wat was je kon altijd bij ze terecht .het chalet is van alle gemakken voorzien! Wij kijken terug op een mooi tijdelijk onderkomen . Grt Harm en Bea