Selecteer een pagina
Chaletpark

Chaletpark de Keizerskroon

Chaletpark de Keizerskroon ligt in Drenthe, midden in de staatbossen van Borger en Gieten in de gemeente Aa en Hunze. Het chaletpark wordt omringd door een prachtig natuurgebied met bossen en heide en de ligging van het recreatiepark is ideaal voor mensen die van ruimte en rust houden. Chaletpark de Keizerskroon was voorheen camping d’ Oale Wal en is vanaf 2004 een chaletpark.

Chalets op chaletpark de Keizerskroon
 
Chaletpark de Keizerskroon ligt In Papenvoort, tussen de twee Drentse dorpen Rolde en Borger. Deze twee dorpen zijn vanuit het chaletpark makkelijk per fiets te bereiken. Een geoefende wandelaar kan, midden door de natuur wandelend, deze dorpen bereiken. Er zijn in de buurt van het chaletpark ook diverse fiets en wandelroutes, dus volop genieten van wat de natuur u te bieden heeft. U kunt hiervoor uitstekend gebruik maken van de knooppuntroutes. Door deze aangegeven routes te volgen wordt u langs de mooiste plekjes van Drenthe geleid, zeer zeker de moeite waard. Het park is vanuit alle richtingen goed per auto te bereiken en ook met openbaar vervoer (tot Assen met de trein en vanuit Assen met de bus naar Borger) is het Park goed bereikbaar.
Chaletpark de Keizerskroon
 
Het Chaletpark wordt door middel van een elektrisch bedienbaar hek afgesloten waardoor de veiligheid ook is gegarandeerd. Het Park is eveneens voor mindervaliden goed te betreden. Alle wegen zijn verhard en drempelvrij. Er is bij elk chalet voldoende parkeergelegenheid. In de omgeving van het chaletpark zijn voldoende activiteiten te ondernemen. De wat grotere plaatsen Assen en Emmen zijn binnen een half uur vanaf het Park te bereiken en het museum in Assen is een echte aanrader. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust met ons op.

Wij wensen u een prettig verblijf toe op Chaletpark de Keizerskroon!

Vlag Keizerskroon
 
 
 
Chaletpark de Keizerskroon
Papenvoort 6A
9447 TV Papenvoort