Chaletpark

Het belang van reviews

Juist door persoonlijke inzet en aandacht wordt getracht uw verblijf op Chaletpark de Keizerskroon zo aangenaam mogelijk te maken. Het is voor ons erg belangrijk dat alle huurchalets aan de hoge eisen van deze tijd voldoen. Om te kunnen beoordelen of onze chalets nog aan alle verwachtingen van onze huurders voldoen, wordt aan de huurders gevraagd om een beoordeling en een review over onze dienstverlening te geven. Een review is de digitale vorm van de aloude mond-tot-mondreclame. Het is voor Chaletverhuur Drenthe erg belangrijk om van de huurders feedback te mogen ontvangen over de verleende dienstverlening. Op basis van deze reviews kunnen wij de aangegeven verbeterpunten oppakken zodat de dienstverlening voor een volgende huurder nog beter wordt.

 

Verbeteren van onze dienstverlening door reviews

Daarnaast is het ook goed om te weten wat goed gaat, juist om dit ook zo te laten, waardoor wij onze aandacht dan ook vooral kunnen gaan richten op de verbeterpunten. Daarmee kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren. Zoals al eerder genoemd is er geen betere reclame als mond tot mondreclame. In de eerste afbeelding hieronder staat het aantal huurders vermeld wat een review over de dienstverlening van Chaletverhuur Drenthe  heeft gegeven en wat daarvan de totaal beoordeling is. Aan het einde van de huurperiode worden de huurders gevraagd een beoordeling over onze dienstverlening te geven en deze worden, zonder onze tussenkomst, één op één geplaatst.

Reviews tot 1 september 2020

 

Samenvatting uit de reviews over de dienstverlening van Chaletverhuur Drenthe

“Wij hebben ons gedurende het verblijf op chaletpark Keizerskroon thuis gevoeld. Het verblijf was rustig en comfortabel. Het beheerdersechtpaar hebben wij als innemend en behulpzaam ervaren”.

“Een prachtig net park, waar de beheerders Willem en Greetje altijd voor je klaar staan.”

“De Keizerskroon is heel mooi, rustig en kleinschalig chaletpark. De omgeving is prachtig. We hebben hier heerlijk gefietst en gewandeld. Het beheerders echtpaar staan direct voor je klaar bij vragen of probleempjes. Geweldig onze dank hiervoor.”

“Wij kunnen terecht alle lof uitspreken voor zowel het Chaletpark zelf alsmede voor de beheerder van het park. De Chalets zijn schoon en verzorgd. Als het nodig is zullen wij zeker weer gebruik maken van “Chaletverhuur Drenthe”. Terecht een pluimpje en 5 sterren.”

“Een bijzonder mooi en netjes kleinschalig park met comfortabele, ruime chalets. En een super beheerechtpaar voor het park en de huurders. Een variatie aan kavels/chalets. Voor ons een ideaal plekje aan de rand bij bos en ven met gazon /terras aan 3 kanten. Ook de inventaris vd chalets is compleet”.

“De chalets zijn erg netjes en van alle gemakken voorzien. Het park is rustig en goed onderhouden. De beheerders geven je echt het gevoel je verblijf zo prettig mogelijk te willen maken: vanaf het eerste contact tot en met de verlenging van de huurperiode, het verloopt allemaal even plezierig. Enkele problemen die we tijdens het verblijf ondervonden zijn snel en vakkundig verholpen.”

“Een prima verblijf. We werden gastvrij ontvangen door de beheerders van het park. Het huisje is van alle gemakken voorzien en ligt in een mooie omgeving en ook niet ver van Assen vandaan.”